free site creation software

2019 Márciusi Megjelenések

NÉV PLATFORM KIADÓ DÁTUM
Lego Movie 2: The Video GamePS4, XBOCenega2019/03/01
Dark Souls TrilogyPS4, XBOCenega2019/03/01
The OccupationPS4, XBOSold Out2019/03/05
Left AlivePS4Cenega2019/03/05
Devil May Cry 5PC, PS4, XBOCenega2019/03/08
The Division 2PC, PS4, XBOCenega2019/03/15
Sekiro Shadows Die TwicePC, PS4, XBOActivision2019/03/22
Telltale's The Walking Dead: The Final SeasonPS4, XBO, NSWTelltale2019/03/26
 Space Junkies VRPS4Cenega2019/03/26
Tropico 6PCSimActive2019/03/29
Assassin´s Creed III RemasteredPS4, XBOCenega2019/03/29
Squishies VRPS4Perpetual Games2019/03/29
Lego Movie 2: The Video GameNSWCenega2019/03/29

01.


2019.03.01.
Lego Movie 2: The Video Game

Az idegen szörnyek megszállása után Kockaváros romokban hever. Emmetre és hősies karakterek egész sorára hárul a feladat, hogy elhagyják világukat és megmentsék barátaikat a Systar-rendszer furcsa lakóinak karmaiból. Kalandjuk során a játékosok a világűrbe utazva új világokat fedezhetnek fel, és próbára tehetik Mesterépítő képességeiket.Jellemzők KÖZÖNSÉG KEDVENC KARAKTEREK Emmet, Lucy, LEGO Batman és barátaik visszatértek olyan új és rejtélyes karakterek oldalán, mint Káosz Tábornok és Rex Nemremex. Nyiss meg és irányíts több, mint 100 karaktert a LEGO Kaland 2 és LEGO Kaland filmekből. FELFEDEZÉSRE VÁRÚ ÚJ VILÁGOK Utazz a Systar-rendszerbe és fedezz fel új világokat. Kutasd át a LEGO galaxist relikviákért és mester elemekért. Járd be a LEGO Kaland 2 világait és látogass el újra a LEGO Kaland ikonikus helyszíneire.ÉPÍTSD ÚJJÁ A VILÁGOT Építs különleges LEGO eszközöket és fedezz fel új helyszíneket és tárgyakat. Nyiss meg további jutalmakat és küldetéseket épületek felépítésével. TOVÁBBFEJLESZTETT HARC Küzdj meg az idegen megszállókkal és kihívást jelentő főellenfelekkel. Vess be kombókat és karakterenként eltérő speciális építőcsapásokat.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO, NSW

Ace_Combat

01.


2019.03.01.
Dark Souls Trilogy

A sorozat történetében először mindhárom kritikusok által elismert Dark Souls játék a tiéd lehet a hozzájuk megjelent összes kiegészítővel együtt ezzel a 3 lemezes gyűjteménnyel. Lépj be a hanyatló és az Átok sújtotta epikus sötét fantasy univerzumba, majd fedezd fel összetett világát és sokrétű történetét, melynek minden végigjátszása új kihívásokkal és felfedezésekkel lep meg. Válogass fegyverek, páncélzatok, varázslatok és tárgykészítési lehetőségek több száz egyedi kombinációjából, melyekkel teljesen személyre szabhatod stílusod és játékélményed. A Dark Souls Trilogy tartalma: Dark Souls™ Remastered, Dark Souls™ II: Scholar of The First Sin, Dark Souls™ III: The Fire Fades™. A három játék összes DLC tartalma és zenéje (digitálisan). Jellemzők: Dark Souls™ Remastered – És tűz gyúlt. Éld át újra a műfajt meghatározó játékot, amivel minden elkezdődött. Térj vissza Lordran gyönyörűen felújított világába és élvezd a játékot 60 FPS-sel egyedül, vagy az interneten keresztül akár másokkal a dedikált szervereken. Tartalmazza az Artorias of the Abyss DLC-t. Dark Souls™ II: Scholar of The First Sin – Készülj fel újra a halálra. A sorozat második epizódja tartalmazza a Dark Souls II alapjátékot, valamint három kiegészítőjét: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King, Crown of the Ivory King. Dark Souls™ III: The Fire Fades™ – Már csak parázs maradt… A Dark Souls III a sorozat utolsó epizódja, amiben a játékosok egyedül vagy kooperatívan is szembenézhetnek a kihívásokkal, vagy akár egymással. Tartalmazza a díjnyertes Dark Souls III alapjátékot, valamint két kiegészítőjét: Ashes of Ariandel, The Ringed City. Hivatalos zenék: Látogass el az EP!C oldalára és töltsd le a Dark Souls sorozat Motoi Sakaraba és Yuka Kitamura által szerzett zenéit. A több mint 6 órás és összesen 110 számot tartalmazó gyűjtemény garantáltan felidézi minden Dark Souls rajongó legizgalmasabb küzdelmeit és halálos utazása legjobb pillanatait.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO

Ace_Combat

01.


2019.03.05.
The Occupation

Az Occupation egy belső kamerás lopakodós kalandjáték, amely 1987 ban játszódik Észak-nyugat Angliában. Egy robbanás olyan eseményeket vonzott magával, amely miatt az egész szabad világ sorsa veszélyben van. Te egy újságíró vagy, aki kapott egy tippet egy besúgótól, ezért nyomozásba kezdesz és elkezdesz kérdezősködni az estéről, amikor a tragédia megtörtént és számos ember életét vesztette. Az események valós időban történnek és a döntéseidet a begyűjtött bizonyítékok alapján kell meghoznod! Lehetőséged van döntéseket meghozni és szabadon barangolhatsz a játékban.

Microsoft - XBO

Sold Out - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.03.05.
Left Alive

A LEFT ALIVETM sötét világát olyan veterán fejlesztők keltik majd életre, mint Toshifumi Nabeshima (rendező, Armored Core sorozat), Yoji Shinkawa (karakter tervező, METAL GEAR sorozat) és Takayuki Yanase (mech tervező, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X). A LEFT ALIVE 3 túélő törénetét meséli el a háború súlytott Novo Slava-ban 2127-ben. Tapasztald meg első kézből az emberek és a gépek közötti erőkülönbségeket. Harcolj felfegyverzett katonákkal, páncélozott járművekkel és egyéb hatalmas gépekkel. Te döntöd el, hogy hogy harcolsz: vegyél részt fegyveres csatákban, vagy akár osonva kerüld el a konfliktusokat. Állíts csapdákat és készíts hasznos tárgyakat, amelyek segíthetnek a túlélésben. Tárd fel a háború valódi kiváltó okát! 3 különböző karakterrel tapasztalhatjuk meg a háború borzalmait, amelyeknek a döntései hatással vannak a történet alakulására.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4

Ace_Combat

01.


2019.03.08.
Devil May Cry 5

A rövid-hajú Nero a főszereplő, aki egy félelmetes kardot hord magánál, amely mellett a mechanikus keze segíti, hogy zárzavart és káoszt keltsen bármerre jár. Utobbit még propellerként is tudja használni és azzal átszelni a területet. Red Grave City-ben játszódik a történet. Nero társa Nico, aki új fegyvereket tud fejleszteni és segít elbánni a démonokkal is.

Microsoft - XBO

Cenega - PC, PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.03.15.
The Division 2

Hét hónap telt el azóta, hogy a halálos vírus lecsapott New York City és a világ többi részére, megritkítva a népességet. Amikor a vírus lecsapott, a Division, civil alvóügynökök csapata aktiválódott, mint a védelem utolsó vonala. Azóta a Division ügynökök fáradhatatlanul harcoltak, hogy mentsék a menthetőt. A Division számára most nagyobb a tét, mint valaha, Washington D.C. - a világ legjobban védett városa - bajban van, így az egész nemzet az összeomlás szélén áll. Ha Washington D.C. elesik, a nemzet is elesik. Egy Division ügynékként, aki már 7 hónapja a terepen van, te és a csapatod az utolsó remény, hogy megmentség a társadalmat.

Microsoft - XBO

Cenega - PC, PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.03.22.
Sekiro Shadows Die Twice

Fedezze fel Sengoku, Japán területét, ahol folytonos élet halál harc dúl, az 1500-as évek végén. Egy sötét és eltörzult világban, hatalmasabbnál hatalmasabb ellenségekkel fogod szembe találni magad. Engedd szabadjára a különböző halálos eszközök arzenálját és az erőteljes ninja képességeidet, miközben a lopakodó képességeidre és az ösztöneidre hagyatkozol, amelyek nagyban elősegítenek a véres összetűzésekben. Állj bosszút.

Microsoft - XBO

Activision - PC, PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.03.26.
Telltale's The Walking Dead: The Final Season

FEJEZD BE A TÖRTÉNETÉT! Miután évekig úton voltál, élőkkel és halottakkal harcolva, egy elhagyatott iskola tűnik a tökéletes otthonnak AJ és Clementine számára. Azonban, hogy megvédd a helyet, áldozatokat kell hoznod. Ebben az elragadó, érzelmes utolsó évadban, a döntéseid határozzák meg a kapcsolataid alakulását, így formálva a világot és azt, hogy hogyan fog végződni Clementine története.

Microsoft - XBO

Telltale - PS4, XBO, NSW 

Ace_Combat

01.


2019.03.26.
Space Junkies VR

Egy zsigeri, jetpack-hajtású, árkád lövöldözős VR játék, amiben a halálos űrarénákat berepülve vívhatsz extrém harcokat. VÁR A DIRTY BOWL: Ha eddig az gondoltad, hogy a világűr veszélyes, akkor csak várj, míg próbára teszed magad a Dirty Bowl versenyen! A halál villámgyorsan és bármilyen irányból érkezhet, ahogy a kifejezetten erre tervezett, különböző arénákban küzdesz és navigálsz. ADRENALIN FŰTÖTTE TÖBBJÁTÉKOS MÓD: A fegyverforgató elit Spacers tagjaként 2-2 vagy 1-1 elleni csatákban teheted próbára képességeidet. ISMERD MEG A TESTED HATÁRAIT: A teljes VR megvalósításnak köszönhetően kezeiddel és testeddel is intuitív módon manipulálhatod környezeted és fegyvereid, miközben a mozgásérzékelős kontrollerekkel közvetlenül a fegyverdurrogtató akció közepébe repülsz. TELJES VR NAVIGÁCIÓ AZ ŰRBEN: Térj ki és repülj el a veszélyek elől az 360 fokos harctereken! Jobb, ha minden eshetőségre felkészülsz, ellenfeleid ugyanis nem csak gyorsan, de felülről, alulról, oldalról, és akár hátulról is lecsaphatnak rád! VÁLTOZATOS ARZENÁL: A Sunblaster-től kezdve egészen a Biogun-ig, az őrületes fegyverek széles kínálatával különböző szögből, valamint a két kezedben lévő tetszés szerinti puska erejét kombinálva csaphatsz le ellenfeleidre. HELLÓ DRÁGÁM, HALLASZ? A teljes térhatású hangokkal teljesen elmerülhetsz a robbanékony környezetben. NEM EVILÁGBÓL VALÓ: A mikrogravitáció furcsa és csodálatos fizikája a te virtuális játszótered. A láncreakcióktól kezdve a dinamikus fényeken át, egészen a rombolható környezetig, a harcteredet a te tetteid alakítják.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4

Ace_Combat

01.


2019.02.29.
Tropico 6

El Presidente visszatér! Olyan időkbe, amikor politikai felfordulás és társadalmi elégedetlenség honol, az emberek egy igazi vezetőt követelnek, akik az országot előrelátással és találékonyan tudják vezetni. Mutasd meg, hogy egy rettegett diktátor vagy éppen béke-szerető politikus vagy. Tropico szigetén te alakíthatod az állam sorsát, 4 egyedi korszakon keresztül. Nézz szembe új kihívásokkal a nemzetközi szinteken és mindig tartsd észben, hogy a társaidnak mire van szükségük. A szériában most először, uralj kiterjedt félszigeteket, építs hidakat, amelyekkel összekötheted a szigeteket és használj új közlekedési eszközöket és építs ki infrastruktúrákat. Küld a csapataidat csatába, hogy megszerezzék neked a világ csodáit, mint például a Szabadság Szobort és az Eiffel Tornyot. Alakítsd igényed szerint a palotádat és tarts választási beszédeket az erkélyről.

Microsoft - XBO

SimActive - PC

Ace_Combat

01.


2019.03.29.
Assassin´s Creed III Remastered 

Lobbantsd lángra a forradalom szikráját, a gyönyörű és kegyetlen 18. századi Amerikában született mester asszasszinnal, az Assassin’s Creed III felújított változatában! A felújítás PlayStation 4 Pro és Xbox One X konzolokon 4K és HDR támogatással élvezhető, PlayStation 4-en és Xbox One-on pedig 1080p felbontásban, valamint nagyobb felbontású textúrákkal, új fény renderelési rendszerrel, és számos más grafikai javítással. Emellett a játékosok visszajelzései alapján egyes játékmechanikák is javításon estek át, valamint más funkciók is átalakításra, finomításra kerültek. 1775-ben járunk, az amerikai gyarmatok pedig lázadásra készülnek. Te vagy Connor az asszasszin, aki felesküdött, hogy elhozza népe számára a szabadságot. Célod eléréséhez le kell vadásznod ellenfeleidet egy hatalmas, nyílt és realisztikus világban. A városok kaotikus utcáitól a vérben úszó csataterekig vezető erőszakos utazásod során, halálos képességeidet bevetve kell boldogulnod az amerikai vadonban és azon túl. Kalandozásod alatt Amerika történelmének legendás hőseivel is találkozni fogsz, hogy aztán együttes erővel iktassatok ki minden a szabadságot fenyegető elemet.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.03.29.
Squishies VR

Segíts a Squishiesnek hazatalálni ebben a fantasztikus, miniatűr exkluzív 3D világban! A Squishies egy puzzle, egy single player játék, amelyben aranyos, ám bátor teremtményeket kell irányítanod és kijuttatnod számos nehéz és egyben veszélyes útvesztőből. Told és húzd a Squishie-ket az útvesztő egyik oldaláról a másikra, annak érdekében, hogy kijuttasd őket a labirintusból. Medálokat és kristályokat gyűjthetsz miközben lejtőket mászol meg és csapdákat kerülsz ki. Szintén gyűjthetsz különleges képességeket és használhatsz egyedi űrlény technológiákat. Kalandozz egy hatalmas univerzumban több, mint 100 szinten, 3 világban. Szint szerkesztés - a Squishes-ben bármilyen pályát létrehozhatsz és azt meg is oszthatod, így mindenki számára elérhető lesz. Oldj meg rejtélyeket, ments meg más Squishie-ket és alkoss új pályákat ebben a fantasztikus és sokszínű játékban!

Microsoft - XBO

Perpetual Games - PS4

Ace_Combat

Cím

H-1141 Budapest, Öv utca 39-41 

Kapcsolat

Email: info@magnew.hu
Tel.: (+36 1) 422 1388     
Fax.: (+36 1) 422 1391    


 Ügyfélfogadás és Áruátvétel


Hétfő  
Kedd  
Szerda  
Csütörtök  
Péntek  
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00