easy site maker

2019 Januári Megjelenések

NÉV PLATFORM KIADÓ DÁTUM
 Tales of Vesperia Definitive EditionPS4, XBOCenega2019/01/14
Ace Combat 7 - Skies UnknownPS4 , XBOCenega2019/01/18
Resident Evil 2PC, PS4 , XBOCenega2019/01/25
Genesis Alpha OnePS4 , XBOSold Out2019/01/29
Gingdom Hearts 3PS4 , XBOCenega2019/01/29

01.


2019.01.14.
Tales of Vesperia
Definitive Edition

A hatalomért folytatott harc egy ősi technológiától – blastia –, valamint az azt uraló Birodalomtól függő civilizációban veszi kezdetét. Két külön utakat járó barát sorsa egybefonódik egy mindenki létezését fenyegető, epikus kalandban. A Tales of Vesperia 10. évfordulója alkalmából visszatér a ’Tales of’ sorozat egyik legkedveltebb epizódja feljavított megjelenéssel, valamint Japánon kívül sosem látott karakterekkel, eseményekkel és kosztümökkel. Jellemzők: Visszatér a közkedvelt epizód! Egy fiatal hős igazságért folytatott küzdelme, ami rabul ejtette a Tales rajongók szívét, most feljavított megjelenéssel tér vissza! Minden egyetlen kiadásban! Merülj el a Tales of Vesperia történetében kurrens konzolokra igazított grafikával, lenyűgöző zenékkel, izgalmas minijátékokkal, főellenfelekkel és korábban sosem látott kosztümök gyűjteményével a Definitive Edition kiadásban. A csapat erősebb, mint valaha! Yuri egy izgalmas kalandra indul a nemes hölgy Estelle, a saját guildje után kutató Karol, a különc tudós Rita, a fesztelen íjász Raven, a rejtélyes sárkány Judith, és a pipázó kutya Repede oldalán…akikhez két további játszható karakter is csatlakozik! Patty Fleur a kincs, kaland és elvesztett emlékei után kutató eleven és kemény fiatal kalózlány. Flynn Scifo, Yuri legjobb barátja és egyben Birodalmi Lovag is csatlakozik a kis csapat utazásához. Harcolj ösztönből! Állítsd össze csapatod kedvenceidből és élvezd az izgalmas, valós idejű küzdelmeket pusztító Mystic Artes és más technikáidat bevetve!

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.

2019.01.18.
Ace Combat 7: Skies Unknown

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown fejlett vadászgépek pilótafülkéjébe ülteti a játékosokat, és közel fotorealisztikus látványvilágú légi ütközetekbe vezeti őket, amelyek keretében autentikus és futurisztikus repülők közül válogatva merülhetnek el a magával ragadó sztoriban, akár a virtuális valóságban is. Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a grafikai motorok és konzolok legújabb generációjának tudását egyesítve garantáltan bámulatba ejti majd a játékosokat. A gyönyörűen lerenderelt felhők megtöltik az eget, a részletes városképek pedig tovább fokozzák a szuperszonikus sebesség érzetét, otthont adva a 20 éves sorozat történetének eddigi legádázabb légi csatáinak. Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a sorozattól megszokott módon ultramodern szuperfegyverek arzenálját adja a játékosok kezébe, és méltó ellenfeleket állít eléjük. A PlayStation 4 játékosok még jobban elmerülhetnek majd az ACE COMBAT 7: Skies Unknown realisztikus világában a kifejezetten a Sony PlayStation VR-ra tervezett exkluzív küldetésekben. Jellemzők: Unreal Engine 4 technológia! A lélegzetelállító felhők sokasága, a hihetetlen részletességű vadászgépek és fotorealisztikus látványvilág az eddigi legszebb Ace Combat játékká teszi. Dinamikus időjárás! Légy tanúja az időjárási viszonyok hirtelen változásainak és küzd le a környezeti behatásokat, hogy előnyt szerezz ellenfeleiddel szemben! Virtuális harc! A kifejezetten a PlayStation VR-ra fejlesztett VR küldetések sosem látott mélységű repülési élményt nyújtanak. Térj vissza a Strangereal világba! Az alternatív Ace Combat univerzum jelenlegi és közel futurisztikus fegyverekből tevődik össze, de egy Ace Combat fikciókkal átitatott történettel.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.01.25
Resident Evil 2 

Rengeteg év várakozás után a Capcom végre debütálja egy népszerű, klasszikus túlélős-horror játékát, a Resident Evil 2-t. Ez nem egy remastered kiadás, számos extra tartalmat tartalmaz, azonban itt is egy kezdő rendőr, Leon Kennedy, és főiskolai diák, Claire Redfield, bőrébe bújhatunk. A cél, hogy kimenekülj Raccoon City-ből, ahol minden lakos átalakult zombivá.

Microsoft - XBO

Cenega - PC, PS4, XBO

Resident_Evil_2

01.


2019.01.29.
Genesis Alpha One

Előrendelői DLC a készlet erejéig: Rocket Star Corporation Corporation Pack - exclusive weapons.A Genesis Alpha One egy lövöldözős játék, amely az építésen és a túlélésen alapul. A helyszín a közeli jövő, amelyben csaták dúlnak, korrupt a rendszer és globális kapitalizmus van, valamint a természetes erőforrásokat is kimerítették és a szennyezés romba dönti a földet. Mint a Genesis úrhajó kapitánya az a célod, hogy új otthont találj az emberi DNS-nek és, hogy megmentsd a fajt a kihalástól. Különböző műfajok kombinációja található meg a játékban. Építs: Halmozz fel erőforrásokat és fejleszd a csillagjáródat több tucat fejleszthető modullal. Védekezz: harcolj a földönkívüli megszállók ellen különböző védelmi rendszerekkel.

Microsoft - XBO

Sold Out - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.01.29.
Kingdom Hearts 3

A KINGDOM HEARTS III a barátság erejének, valamint a fény és sötétség küzdelmének történetét meséli el, melyben Sora és barátai egy veszedelmes kalandra indulnak. A számos Disney és Pixar világban játszódó KINGDOM HEARTS egy nagy hatalom ismeretlen örököse, Sora utazását követi figyelemmel, akihez kalandja során olyan karakterek csatlakoznak, mint Donald Kacsa és Goofy, hogy segítsék a Heartless néven ismert ördögi erő inváziójának megfékezésében, mielőtt átvennék az uralmat az univerzum felett. Sora, Donald és Goofy régi és új Disney-Pixar karakterek oldalán igyekeznek felülkerekedni a kihívásokon, hogy megóvják világukat a fenyegető sötétségtől. Jellemzők: Kalandozz Disney és Pixar világokban. Járd be a Disney és a Pixar világait, védd meg őket a Heartless inváziótól, valamint barátkozz össze és egyesítsd erődet a Toy Story, Szörny Rt., Hős6os, Aranyhaj, Herkules és sok más univerzumok hőseivel! Vesd be a Keyblade erejét. A rejtélyes és pusztító Keyblade kardok már képesek más formát is felölteni, amivel új képességekre, mozdulatokra és animációkra tesznek szert. Szerelkezz fel több Keyblade karddal és kombináld őket látványos csapások feloldásához! Éld át a varázslatot! Engedj szabadjára káprázatosan erős varázslatokat a Heartless elleni küzdelemben. Hívd segítségül Disney-Pixar barátaidat és kérd a támogatásukat a harcban. Fordítsd meg a csata végkimenetelét a vidámparkok inspirálta, teljesen új „Attractions” megidézésével. Izgalmas és akciódús küzdelmek! Fedezd fel és lépj kapcsolatba közvetlenül a Disney-Pixar világokkal. Verd vissza a Heartless hordákat masszív hegyeket megmászva, a víz alá merülve vagy akár szabadesésben. Tapasztald meg a különböző világok sajátos játékelemeit! A minijátékokon keresztül élj át klasszikus Disney rövidfilmeket! Tarts egy kis szünetet a világ megmentéséért folytatott harcodban a Disney rövidfilmek inspirált több, mint 20 minijátékkal.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO  

Ace_Combat

Cím

H-1141 Budapest, Öv utca 39-41 

Kapcsolat

Email: info@magnew.hu
Tel.: (+36 1) 422 1388     
Fax.: (+36 1) 422 1391    


 Ügyfélfogadás és Áruátvétel


Hétfő  
Kedd  
Szerda  
Csütörtök  
Péntek  
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00