free web templates

2019 Áprilisi Megjelenések

NÉV PLATFORM KIADÓ DÁTUM
Ultrawings VRPS4Perpetual Games2019/04/12
ANNO 1800PCCenega2019/04/16
World War ZPS4 , XBOCD Projekt2019/04/16
Ghost Giant VRPS4Perpetual Games2019/04/19
Mortal Kombat 11PS4 , XBOCenega2019/04/23
Resident Evil 7: Biohazard PS4Cenega2019/04/23
 Days GonePS4Sony2019/04/26
The Wizards VRPS4Perpetual Games2019/04/26
UboatPCCenega2019/04/30

01.


2019.04.12.
Ultrawings VR

Végre egy vérbeli VR repülőgép-szimulátor! Az Ultra Wings egy open-world repülős játék, amelyben számos repülőgépet irányíthatsz. A feladat teljesíteni a küldetéseket egy csodálatos sziget témájú környezetben. A játék támogatja a gamepad és a PS Move konrollert is, így teljes értékű repülési élményben lehet részed. Repülj át pontkarikákon, durrants ki ballonokat a fegyvereddel, hajts végre tökéletes és vészleszállásokat, valamint vegyél részt versenyeken! Mindezt egyetlen játékon belül. Válj a legjobb pilótává!

Microsoft - XBO

Perpetual Games - PS4

Ace_Combat

01.

2019.04.16.
ANNO 1800

Vezesd az Ipari Forradalmat! Üdvözlünk az ipari kor hajnalán, ahol az általad választott út fogja meghatározni a világot. Újító leszel vagy felfedező? Netán hódító vagy felszabadító? Csak rajtad áll, hogyan emlékszik majd a nevedre a világ. Az Anno 1800-ban a játékosok saját szerencséjük kovácsai lehetnek a 19. században, a rohamosan fejlődő technológia és a fondorlatos politikusok korában, ahol feladatuk, hogy megépítsenek egy Európa szmogban úszó városaitól egészen Dél-Amerika sűrű dzsungelég terjedő birodalmat. A közkedvelt funkciókat innovatív játékmenettel kombinálva az Anno 1800 egy új kezdet az Anno sorozat számára, amiben a játékosok hátrahagyhatják lábnyomukat az emberiség történelmének ezen jelentős időszakában. Jellemzők: EGY ÚJ KORSZAK HAJNALA! Légy üdvözölve a 19. században, az iparosítás, a diplomácia és a felfedezés korában! Ez a technológiai újításokban, összeesküvésekben és változó szövetségekben gazdag korszak tökéletes a klasszikus Anno játékmenethez. Az Anno 1800 rengeteg lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy bizonyítsák uralkodói képességeiket, ahogy hatalmas nagyvárosokat építenek, logisztikai hálózatokat terveznek, berendezkednek egy egzotikus új kontinensen, expedíciókat küldenek a világ minden pontjára, valamint diplomáciai, kereskedelmi vagy katonai eszközökkel uralkodnak ellenfeleik felett. KLASSZIKUS ANNO ÉLMÉNY! Az Anno 1800 új lehetőségekkel kombinálja az Anno sorozat 20 éves történetének közkedvelt funkcióit, amivel egy tartalmas városépítő élményt nyújt, többek között egy sztori vezérelt kampánnyal, egy rendkívül testreszabható sandbox móddal, és a klasszikus Anno többjátékos élménnyel. Az Anno 1800-ban visszatérnek olyan közönség kedvenc funkciók is, mint az egyéni AI ellenfelek, a hajóval elszállítható kereskedelmi termékek, véletlenszerűen generált térképek, multi-session játékmenet, tárgyak és sok más. ÚJ KORSZAK, ÚJ LEHETŐSÉGEK! Ezen fontos történelmi korszak életre keltéséhez az Anno 1800 számos teljesen új funkcióval bővíti a sorozat gazdag tradícióit. Az expedíciókkal a játékosok specialisták csapatait küldhetik globális utazásra, hogy hírnév és kincsek után kutassanak, míg az új munkaerő funkcióval a gyárak menedzselése realisztikusabb és igényesebb, mint valaha. A játékosok emellett végül Dél-Amerikába is ellátogathatnak, hogy rátegyék a kezüket az ipari korszakot hajtó fekete aranyra. VÁLASZD MEG STRATÉGIÁD A GYŐZELEMHEZ! Virágzó nagyvárosokat vezetve stratégiádnak alkalmazkodnia kell az új helyzetekhez. Elégítsd ki a lakók igényeit számos termelési lánc kiépítésével, kereskedj más AI uralkodókkal a megosztott világban, és növeld jólétüket nyereséges kereskedelmi hálozatok kiépítésével.

Microsoft - XBO

Cenega - PC

Ace_Combat

01.


2019.04.16.
World War Z

Az emberiség a kihalás szélére került. New Yorktól Moszkváig, Jeruzsálemen át az élőhalott apokalipszis folytatja terjedését. Ahogy közeleg a vég, néhágy csoport azért küzd, hogy kiírtsa a zombi sereget elkerülve ezzel a halált. A World War Z tele van akcióval, több száz zombiraj ellen lehet küzdeni és akár négyen is játszhattok egyszerre. A világhírű World War Z című filmre alapozó játék gyors játékmenete és számos történetszála a világ minden pontjáról egy hihhetetlen élményben részesíti a játékosokat. Látogass meg a filmben ismert helyszíneket, és éld túl a halált.

Microsoft - XBO

CD Projekt - PS4, XBO

Resident_Evil_2

01.


2019.04.19.
Ghost Giant VR

A Ghost Giant Louis és édesanyja történetét meséli el. Első kézből tapasztalhatod meg Louis megpróbáltatásait, mivel egyedül próbálja meg fenntartani a családi farmjukat. Megvédi az édesanyját és megtartja a titkát, mivel attól fél Louis, hogy ha a többiek tudnák az állapotát, akkor elvinnék őt. A város lakosai azonban mindenben segítik mind a kisfiút, mind az anyukáját. Végül az anyuka segítséget is kap, így a játék végefelé elkezdi Louis látni a fényt az alagút végén. A rengeteg megpróbáltatás közben, Louis megbarátkozik veled - egy hatalmas szellem - aki a semmiből jön. Senki más nem tud látni téged, így te leszel Louis egyetlen segítője - így hatalmas segítséget nyújtasz mind mentálisan, mind a farmon. Less be ablakokon, nyiss ki ajtókat és találj elrejtett titkokat a város minden pontján. Létesíts kapcsolatot, vagy játsz más lakókkal. Látogasd meg a kikötőt, a napraforgó farmot és a helyi szeméttelepet és oldj meg rejtélyeket!

Microsoft - XBO

Perpetual Games - PS4  

Ace_Combat

01.


2019.04.23.
Mortal Kombat 11

A Mortal Kombat visszatért és az ikonikus sorozat következő részében jobb, mint valaha. A teljesen új Custom Character Variants funkció páratlan szabadságot biztosít a harcosok testreszabására, hogy igazán magadénak érezd őket. Az új grafikai motor olyan valósághűen kelti életre a küzdelmeket, hogy garantáltan átérzed majd minden egyes csonttörő és szemkápráztató pillanatát. Új és klasszikus harcosok kínálatával, valamint a Mortal Kombat eddigi legjobb, filmszerű élményt nyújtó sztori módjával folytatódik az immáron 25 éve futó epikus sorozat.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.04.23.
Resident Evil 7: Biohazard 

A Resident EvilTM 7 biohazard új irányba kormányozza a Resident EvilTM -franchise hajóját, visszatérve annak horror-gyökereihez, megnyitva az utat egy igazán rémisztő horrorélmény előtt. A horror új érája PlayStation 4-re (PlayStation VR-mód támogatással). A Resident Evil 6 drámai eseményei után játszódó új epizód a modern Amerika vidékére, egy baljóslatú ültetvény kúriájába kalauzol, ahol a Resident Evil-széria történetében először a kaland teljes egészében belső nézetből élhető át. A sorozatra jellemző, a felefedezést és a feszült hangulatot egybegyúró, a túlélő horrorok műfaját megteremtő ikonikus játékmenet révén a Resident Evil 7 biohazard egy felkavaróan életszerű élményt hoz, amely a horror műfajának egy új fejezetét nyitja meg. Jellemzők: A horror új érájának kezdete – A nagy népszerűségnek örvendő Resident Evil-széria drámai változáson megy keresztül az új, PlayStation 4-re és PlaStation VR-ra érkező hetedik fejezetnek hála. Vissza a széria gyökereihez – A Resident Evil 7 biohazard a kultikus korai epizód játékmenetéből táplálkozik, amely a felfedezést, a feladványokat, és a feszült hangulatot helyezte előtérbe – az új fejezet ezt kombinálja a játékmenet frissítése révén, amely így új szintre emeli a túlélő horrorok által nyújtott élményt. Immerzív, zsigeri horror – A belső nézetre való váltás rémisztő közelségbe hozza a horror élményt, amit a PlayStation VR-támogatás emel a négyzetre Új technológiai alapok – A teljesen új, VR-kompatibilis játékmotor a legmodernebb technológiákkal együttműködve hozza létre a felkavaróan fotorealisztikus élményt, soha nem látott szintű beleélést biztosítva Látogass el az ültetvényre már most a PlayStation Plus révén – A PlayStation Plus-előfizetők már most letölthetik az önállóan futó ízelítőt, amely megmutatja, mi várható a januárban érkező Resident Evil 7 biohazardtól. Ki tudsz jutni élve egy düledező, baljóslatú, pokoli élményeket tartogató villaházból?

Microsoft - XBO

Cenega - PS4

Ace_Combat

01.


2019.04.26.
Days Gone

Bújj a törvényen kívüli Deacon St. John bőrébe egy világszintű járvány sújtotta világban, ahol a normális emberek "Freakerekké" váltak. Deacon úgy döntött, hogy hátrahagyja a túlélők táborai által nyújtott biztonságot és szerencsét próbál az ország rögös északnyugati részén. Deacon St. John: A Days Gone Deacon életének és annak újrakezdésének története. Hősünk mindent elveszített, beleértve az emberségét és az egyetlen nőt, akit valaha szeretett. A játék két évvel ezután játszódik, amikor Deacon élete épp mélyponton van. Zsoldosként és kincsvadászként keresve kenyerét Deacon belül halott, ugyanakkor okot keres az életre, ami tálcán kínálja magát, amikor mindenki, akit kedvel veszélybe kerül. Előrendelői ajándék: Korai hozzáférés az íj fegyverhez, Motor alkatrészek: Golyóknak és freakereknekjobban ellenálló motor, Juss tovább egy tank benzinnel és Sebességlöket harc közben.

Microsoft - XBO

Sony - PS4  

Ace_Combat

01.


2019.04.26.
The Wizards VR

Díjnyertes játék, garantált szórakozás és látvány az Unreal Engine 4 motornak köszönhetően! A The Wizards-ba egy fiatal varázslóként utazol az emberek világában, hogy megvédd őket pusztító ellenséges erőktől. Az utazás alatt, számos epikus csatát kell megvívnod, gyönyörű és rejtélyes helyeken és meg kell védened a földet ellenséges erők hadaitól! Orkok, goblinok és hatalmas sárkányok ellen kell küzdened. Ebben a játékban hihetetlenül erős varázslatokat hozhatsz létre csupán a kezed mozgatásával. Minden varázslat más gesztusra reagál, amelyeket sok gyakorlás árán lehet csak elsajátítani. A varázsláshoz az energiát a 4 elemből nyerheted. Pusztítsd el ellenfeleid tűzgolyókkal, villámokkal vagy egyéb halálos varázslatokkal.

Microsoft - XBO

Perpetual Games- PS4  

Ace_Combat

01.


2019.04.30.
Uboat

A UBOAT egy olyan II. Világháborús tengeralattjáró-szimulátor, ami eltér minden korábban látott játéktól. Ez egy sandbox-stílusú túlélő alkotás legénység menedzsment elemekkel, melynek fő témája a német tengerészek élete, akiknek a tengeralattjáró az otthonuk, ami azonban bármelyik pillanatban a koporsójukká válhat. A UBOAT-ban a tengeralattjáró működéséért felelős legénységet irányítod, akiknek testi-lelki egészségét is biztosítanod kell, hiszen üres gyomorral, fáradtan és letörten semmi esélyük a győzelemre. A játék túlélő elemeinek alapja a részletes sérülési rendszer. Az elszenvedett károk következményeként váratlan helyzetek alakulhatnak ki, amik próbára teszik a kreativitásod és hidegvéred. Megkísérelheted megmenteni az egész legénységet, vagy hátra hagyhatsz valakit, hogy megmentsd a többieket. A nyílt tengeren utazva gyakran találhatod magad egyedül. Vesd be vezetői képességeidet, és oszd be optimálisan készleteid, különleges esetekben pedig próbáld meg pótolni őket szövetségeseidtől segítségét kérve…vagy ellenséges hajók roncsait kifosztva.

Microsoft - XBO

Cenega - PC  

Ace_Combat

Cím

H-1141 Budapest, Öv utca 39-41 

Kapcsolat

Email: info@magnew.hu
Tel.: (+36 1) 422 1388     
Fax.: (+36 1) 422 1391    


 Ügyfélfogadás és Áruátvétel


Hétfő  
Kedd  
Szerda  
Csütörtök  
Péntek  
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00