html templates

2019 Májusi Megjelenések

NÉV PLATFORM KIADÓ DÁTUM
Rage 2PC, PS4, XBOCenega2019/05/14
A Plague Tale: InnocencePS4, XBOSimActive2019/05/14
Sniper Elite V2 RemasteredPS4, XBO, NSWSold Out2019/05/14
Tennis World Tour Roland Garros EditionPC, PS4, XBO, NSWBigben2019/05/16
Team Sonic RacingPS4, XBO, NSWCenega2019/05/21
Total War: Three KingdomsPCCenega2019/05/23
TT ISLE OF MANNSWBigben2019/05/23
Little Friends: Dogs & CatsNSWSold Out2019/05/28
BiomutantPC, PS4, XBOCenega2019/05/31
Warhammer Chaosbane Magnus EditionPC, PS4, XBOBigben2019/05/31

01.


2019.05.14.
Rage 2

Ugorj fejest egy disztópikus világba, amelyben nincs olyan, hogy társadalom, rend és törvény. A Rage 2 két stúdió közreműködésével jött létre - Avalanche Studios, amely az őrült nyílt-világos játékok mestere és id Software, az FPS játékok istene - együtt hozzák el a vérontás karniválját, amelyben akárhova mehetsz, lelőhetsz akármit és felrobbanthatsz mindent.

Microsoft - XBO

Cenega - PC, PS4, XBO

Ace_Combat

01.

2019.05.14
A Plague Tale: Innocence

"A Plague Tale: Innocence" egy sötét, hátborzongató "third-person" nézetes kalandjáték, amely tele van akcióval, osonással és felfedezéssel. 1349, pestis pusztít az egész Francia Királyságban. Amicia és a kisöccse, Hugo az inkvizíció üldözöttjei, így menekülniük kell, a pestis miatt szinte lakatlanná vált falvakon keresztül. Az utazás alatt csatlakozz más árvákhoz és küzdj meg természetfeletti patkány hadakkal, amelyek ellen csak a tűz és a fény jelent védelmet. A többi árvával kialakult kapcsolatra támaszkodva kell túlélned a történelem talán egyik legsötétebb időszakát. Használd ki a környezeted adottságait. Az árnyék rejtekhelyet nyújt az inkvizíció katonái elől, azonban a patkányok a sötétben rejtőzködnek. Találj ki olyan terveket, amelyben egymás ellen fordíthatod a két ellenséged. A megbízható csúzlid, eszed és a többi árva segítségére támaszkodva élj túl minden megpróbáltatást!

Microsoft - XBO

SimActive - PS4, XBO

Ace_Combat

01.


2019.05.14.
Sniper Elite V2 Remastered

Újragondolva a 2012-es sikertörténetet a Sniper Elite V2 elrepít a második világháborús Berlinbe, ahol az utolsó német erők állnak. Akadályozd meg, hogy a Náci V2-es rakéta tervei rossz kezekbe kerüljenek. Szerezz előnyt a valósághű fegyverekkel, kövesd titokban a célpontjaid, készítsd elő a lövést, légy türelmes és húzd meg a ravaszt, hogy bevégezd a küldetésed. A rejtőzködés kulcsfontosságú, mikor hirtelen két ellenséges csapat között találod magad és fogy az időd. Minden DLC megtalálható benne - Győzd le a Führert, az összes DLC küldetéssel, fegyverrel és pályával. Fotó mód - Örökítsd meg a lélekzetelállító élményeket és oszd meg a közösséggel. Multiplayer and Co-op - Versenyezz 7 féle játékmódban, akár 16 személlyel online, vagy állj össze egy barátoddal és csináljátok közösen a 4 co-op módban. Újratervezett látvány - Érezd magad benne a háborúban, az új feltúrbózott grafikával, akár már PS4 Pro és 4K, HDR támogatással. Légy számos új karakterrel és élvezd újra minden egyes pillanatát ennek a lebilincselő játéknak.

Microsoft - XBO

Sold Out - PS4, XBO, NSW

Ace_Combat

01.


2019.05.16.
Tennis World Tour
Roland Garros Edition

A legideálisabb játék a tenisz rajongóinak, a legtökéletesebb kiadása a játéknak! Rafael Nadal, Kristina Mladenovic, Caroline Garcia, csak néhány nagyobb név, akik megtalálhatóak benne. Három pálya a French Openről. Számos fejlesztés a tavalyi játékból kiindulva. Harminc játékos, köztük Roger Federer, Angelique Kerber és mások. Teljesen élethű kinézetek és mozgások. Teljesen profi események: World Tours, helyi versenyek, online. Teljes karrier mód: edzések, versenyek, felszerelések beszerzése. Válaszd ki a képességeid és fejleszd őket!

Microsoft - XBO

Bigben - PC, PS4, XBO, NSW

Resident_Evil_2

01.


2019.05.21.
Team Sonic Racing

A Team Sonic Racing az árkád és a pörgos kompetitív stílusú versenyzos címek legjobb elemeit kombinálva hozza el az intenzív versenyzési élményt. Versengj együtt barátaiddal és dolgozzatok csapatként az erosítok és gyorsítók megosztásával. Válassz a 3 különbözo karaktertípus közül és oldj fel új, vezetési stílusodnak megfelelo testreszabási lehetoségeket jármuvedhez. Gyorsíts, vált sebességet és száguld Sonic(us) sebességgel!

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO, NSW  

Ace_Combat

01.


2019.05.23.
Total War: Three Kingdoms

A Total War: THREE KINGDOMS az első a díjnyertes stratégiai sorozat történetében, ami az ókori Kína epikus konfliktusait dolgozza fel. A lélegzetelállító valós idejű harcokat a lebilincselő, körökre osztott birodalomépítő kampánnyal, államigazgatással és hódítással kombináló Total War: THREE KINGDOMS újradefiniálja a sorozatot a hősök és legendák korában. Kína 190-ben: Üdvözlünk a legendás hódítások új korában. Ez a gyönyörű, de darabokban heverő vidék új uralkodóért és életmódért kiált. Egyesítsd zászlót alatt egész Kínát, alapítsd meg a következő nagy dinasztiát, és építsd fel örökséged, ami korszakokon át fennmarad. Válassz a 11 legendás hadvezér közül és hódítsd meg a birodalmat.

Microsoft - XBO

Cenega - PC

Ace_Combat

01.


2019.05.23.
TT ISLE OF MAN

A világ legnagyobb versenypályája 1:1-es arányban reprodukálva! Lézerszkenneléssel, fotogrammetria (légi térképezés), motorok és hivatalos pilóták… egy élmény, amely élethűen visszaadja a pálya minden szegletét. A TT Isle of Man végre egy igazi motoros szimulátor, amelyre a rajongók több éve vártak!

Microsoft - XBO

Bigben - PC, NSW

Ace_Combat

01.


2019.05.28.
Little Friend: Dogs and Cats

Itt az ideje, hogy megismerd az új kis barátaid! Ezek az aranyos kiskutyák és kiscicák alig várják már, hogy megismerjenek az első állat tréner játékban Nintendo Switchre. Játsz egyszerre 3 állattal, és akár legyen 12 is. Ismerd meg a tulajdonságaikat és etesd őket a kedvenc ételükkel. Játsz velük, a vadonatúj kedvenc játékukkal, sétáltasd őket és járj versenyekre. Minden állatnak megvan a saját tulajdonsága, viselkedése és kinézete. Figyeld hogyan fejlődik az állatod és legyen szoros kapcsolatotok. Öltöztesd fel őket a 600 kiegészítő valamelyikével, hogy a legszebben nézzenek ki.

Microsoft - XBO

Sold Out - NSW

Ace_Combat

01.


2019.05.31.
Biomutant

A BIOMUTANT egy nyílt világú, posztapokaliptikus Kung-Fu RPG, melynek sajátos harcrendszerével szabadon váltogathatsz a közelharc, lőfegyverek és mutáns képességek között. Járvány pusztít a világban, a Tree-of-Life gyökerei vérként ontják magukból a halált, a törzsek pedig továbbra is megosztottak. Fedezz fel egy káoszba taszított világot és határozd meg sorsát: te leszel a megmentője, vagy egy még sötétebb végzetbe taszítod? Jellemzők: A KÜLSŐNÉZETES HARC ÚJ MEGKÖZELÍTÉSE: Az egyedi stílusú harcrendszer teljes mozgási szabadságot és gyorsaságot biztosít, miközben szabadjára engedheted lőfegyvereid erejét, valamint közelharci és mutáns képességeidet.

Microsoft - XBO

Cenega - PC, PS4, XBO

Ace_Combat

01.


2019.05.31.
Warhammer Chaosbane
Magnus Edition

Magnus Edition az egyik legnagyobb kiadás, amely tartalmazza a teljes játékot és Day One digitális bónuszt, illetve Season Pass-t és egy bőr kötésű könyvet. Ez a kiadás néhány nappal az alapjáték előtt kerül értékesítésre (május 31.).A Warhammer: Chaosbane az első akció-RPG a Warhammer univerzumban. Barangolj a Régi Világban, egy olyan univerzumban, amelyek rajongók milliói imádnak. Játsz egyedül vagy co-op-ban és harcolj lények százaival, hogy megmentsd Magnus lelkét, az emberiség birodalmának az utolsó védelmezőjét. A játék főbb tulajdonságai: Az első Hack n’Slash játék a Warhammer univerzumban. A történetét Mike Lee írta (hivatalos Games Workshop író) és a játékélményt a Chance Thomas (Gyűrűk Ura Online) által összeállított zenék teszik hihetetlenné.Egy modern Hack n’Slash: 4 karakter típus, mindegyik különböző játékstílussal rendelkezik, egyedi képességekkel és testreszabási lehetőségekkel. Több, mint 70 féle szörny, amelyek mind Chaos istenét szolgálják. Továbbá, több egyedi főgonosz is van a játékban. Játsz egyedül, vagy akár 4 játékossal, lokál vagy online. Minden úgy lett kialakítva, hogy tökéletes játékélményt nyújtson co-op módban. Ez a játék egyszerűen megunhatatlan! Nem csak sztori móddal, boss-rush móddal és végtelen számú lélegzetelállító helyszínnel rendelkezik a játék, de még heti kihívások is vannak, amelyek tovább növelik a játék intenzitását.

Microsoft - XBO

Bigben- PC, PS4, XBO  

Ace_Combat

Cím

H-1141 Budapest, Öv utca 39-41 

Kapcsolat

Email: info@magnew.hu
Tel.: (+36 1) 422 1388     
Fax.: (+36 1) 422 1391    


 Ügyfélfogadás és Áruátvétel


Hétfő  
Kedd  
Szerda  
Csütörtök  
Péntek  
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00