bootstrap html templates

2019 Júniusi Megjelenések

NÉV PLATFORM KIADÓ DÁTUM
Warhammer ChaosbanePC, PS4, XBOBigben2019/06/04
The Elder Scrolls Online: ElsweyrPC, PS4, XBOCenega2019/06/04
MotoGP 19PC, PS4, XBO, NSWMilestone2019/06/06
Crash Team Racing Nitro-FueledPS4, XBO, NSWActivision2019/06/21
 JudgmentPS4Cenega2019/06/25
The Sinking CityPC, PS4, XBOBigben2019/06/27
Samurai ShodownPS4, XBOSimActive2019/06/27
The Dark Pictures: Man of Medan PS4, XBO Cenega2019/06/30
Sairento VRPS4Perpetual Games2019/06/30

01.

2019.06.04.
Warhammer Chaosbane

A Warhammer: Chaosbane az első akció-RPG a Warhammer univerzumban. Barangolj a Régi Világban, egy olyan univerzumban, amelyek rajongók milliói imádnak. Játsz egyedül vagy co-op-ban és harcolj lények százaival, hogy megmentsd Magnus lelkét, az emberiség birodalmának az utolsó védelmezőjét. A játék főbb tulajdonságai: Az első Hack n’Slash játék a Warhammer univerzumban. A történetét Mike Lee írta (hivatalos Games Workshop író) és a játékélményt a Chance Thomas (Gyűrűk Ura Online) által összeállított zenék teszik hihetetlenné.Egy modern Hack n’Slash: 4 karakter típus, mindegyik különböző játékstílussal rendelkezik, egyedi képességekkel és testreszabási lehetőségekkel. Több, mint 70 féle szörny, amelyek mind Chaos istenét szolgálják. Továbbá, több egyedi főgonosz is van a játékban. Játsz egyedül, vagy akár 4 játékossal, lokál vagy online. Minden úgy lett kialakítva, hogy tökéletes játékélményt nyújtson co-op módban. Eza játék egyszerűen megunhatatlan! Nem csak sztori móddal, boss-rush móddal és végtelen számú lélegzetelállító helyszínnel rendelkezik a játék, de még heti kihívások is vannak, amelyek tovább növelik a játék intenzitását.

Microsoft - XBO

Bigben - PC, PS4, XBO  

Ace_Combat

01.

2019.06.04
The Elder Scrolls Online: Elsweyr

A The Elder Scrolls Online: Elsweyra Zenimax Online Studios díjnyertes internetes szerepjátéka, a The Elder Scrolls Online(ESO)következő fejezete, amiben a játékosok az 1994-es The Elder Scrolls: Arenaóta először léphetnek be a macskaszerűkhajiit faj otthonába, és járhatják be Elsweyr száraz pusztaságait, valamint skooma termelő legelőit. Ez a teljesen új kaland elhozza továbbá a Sárkányok Évszakát, amivel első alkalommal érkeznek meg az ESO világába a hatalmas, szárnyas bestiák. Ezen a kalandon azonban már nem vagy Dragonborn, így hőstársaid és erős szövetségesek segítségére lesz szükséged a sárkányok leterítéséhez, és Tamriel megvédéséhez a tűzokádó fenyegetéstől.A Sárkányok Évszaka egy egész éves összekapcsolt kaland az ESOepikus és díjnyertes történetéhez, ami átível a játék mind a négy 2019-es frissítésén, így a Wrathstone DLC-n, az Elsweyr fejezeten, a Q3 dungeon csomagon, valamint a Q4 sztori DLC-n.Az összekapcsolt történet oldalán megérkeziktovábbáa sötét és rejtélyes Necromancer karakterosztály is,valamintmasszív Dragon Attack események,játékélményt fokozó javítások és sok más.

Microsoft - XBO

Cenega - PC, PS4, XBO

Ace_Combat

01.


2019.06.06.
MotoGP 19

Előrendelői DLC korlátozott darabszámban: "Historical Pack": Gardner, Rainey, Doohan és Lawson az 1992-es szezonból dedikált küldetésekben! A Milestone hozza a formáját, ebben az évben sem maradunk MotoGP nélkül! Merően új mesterséges intelligencia mely végigkísér a játék során így jelentősen befolyásolhatod fejlődésedet, rendezői mód, dedikált szerverek a tökéletes online élményhez és a MotoGP történelmének legkiemelkedőbb alakjai a MotoGP 19-ben! A hivatalos 2019-es szezon és eSport bajnokság mellett immár a MotoE™ kategória is elérhető! Akár profi karrier a legkeményebbeknek és motorelektronika beállítás lehetősége az ínyenceknek a korábbi motorfejlesztések mellett ahogy az igazi bajnokságban! Több, mint 50 ikonikus versenyző, 35 féle motor és 3 dedikált versenypálya vár Rád hogy felidézhesd a sportág korábbi legkiemelkedőbb alakjait a hivatalos 2019-es szezon pályái és versenyzői mellett! Bónuszként egyedire szabhatod versenyződ ruháját!

Microsoft - XBO

Milestone - PC, PS4, XBO, NSW

Ace_Combat

01.


2019.06.21.
Crash Team Racing Nitro-Fueled

A Crash visszatér a vezetőülésbe! Készülj fel, hogy a Crash Team Racing Nitro-Fueled csapatával vágj keresztül az utakon. Indítsd be a motorodat, hogy újra átélhetsd az eredeti játékmódokat, pályákat és fegyvereket. Maximalizáld a teljesítményed a legújabb desing-al felszerelt gokartokon, miközben az eredeti zeneszámokat hallgathatod. Versenyezz online a barátaiddal, ahol különböző bajnokságokokban mérhetitek össze az ereiteket.

Microsoft - XBO

Activision - PS4, XBO, NSW

Resident_Evil_2

01.


2019.06.25.
Judgment

Az elismert Yakuza sorozat alkotóitól, a Ryu Ga Gotoku Studiostól érkezik a Judgment játék, ami egy kegyvesztett védőügyvéd drámai történetét mutatja be, aki egy korrupcióban úszó és kétségbeesett világban keresi a megváltást. Nyomozz Kamurocho vöröslámpás negyedében, öltsd magadra a magánnyomozó Takayuki Yagami szerepét, vess be innovatív detektív praktikákat és fedd fel Kamurocho mélyén rejlő titkokat! Tapasztald meg az izgalmas küzdelmeket két harcstílussal! Teríts le egész bandákat a Daru stílus mindent elsöprő csapásaival, vagy koncentráld egyetlen ellenfélre pusztító támadásaidat a Tigris stílussal. Gyakorold a két stílus kombinálását a harcban a számos képességgel, fegyverrel, valamint kíméletlen (és fergeteges) EX Action mozdulattal együtt és fedezd fel a küzdelmek teljesen új dimenzióját.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4

Ace_Combat

01.


2019.06.27.
The Sinking City

Előrendelőknek: D1 Edition, melynek tartalma: "Investigator" Pack DLC és Oakmont térképe! Merülj el a neves horrorszerző, a H.P Lovecraft által ihletett nyitott világ sötét és rejtelmes vizeiben! A Frogwares fejlesztésében - amely számos díjat nyert a Sherlock Holmes sorozattal - itt egy újabb titokzatos és vérfagyasztó horrortörténet: magánnyomozóként fel kell tárnod a város igazságait, melyet a természetfeletti erők által okozott árvíz elöntött, ezáltal őrületbe kergetve a helyi lakosokat. A játék jellemzői: nyomasztó hangulat és inspiráló történet H.P. Lovecraft világában melyet gyalog, hajóval vagy merülve tudsz felfedezni. Remek visszajelzések a nyitott világról, ahol minden rejtélyt különböző módon tudsz megoldani és mindegyiknek más megoldása lehet a 30-as évek fegyvereinek tárházával harcolva! Légy úrrá az elméden, hogy lásd az igazságot az őrület közepette is! Készülj fel a halálra... vagy ami még rosszabb, merülj az őrületbe!

Microsoft - XBO

Bigben- PC, PS4, XBO,

Ace_Combat

01.


2019.06.27.
Samurai Shodown

Több mint egy évtized után visszatért a Samurai Showdown! Az SNK úra elhozza az egyik legsikeresebb játékot, ami magában hordozza elődeinek örökségét,izgalmas csatákat egy grafikailag jobb csomagban. A Samurai Showdown egy lélegzetelállító atmoszférába varázsol minket, ahol jókedvűen győzhetjük le az ellenfeleinket számos módon.A termék jellemzői: Üdítő harcok - A Samurai Showdown elhozza a legintenzívebb harcokat, ahol a játékosok folyton egy ütésre van a győzelemtől, vagy a vereségtől. Új játékmenet - Az előző játékokból áthozva olyan mozdulatokat, amik híressé tették a játékot, mint például a Rage Gauge, Sword Clash, számos új technika is megtalálható a játékban, mint például az összes karakternek meglévő egyszer használatos Super Special Move.

Microsoft - XBO

SimActive- PS4, XBO

Ace_Combat

01.


2019.06.30.
The Dark Pictures: Man of Medan

A The Dark Pictures különálló, filmszerű horrorjátékok gyűjteménye, ami hátborzongató kihívások elé állítja a játékosokat, miközben megismerik a különböző történeteket annak tudatában, hogy minden döntésük következményekkel jár, így jelentheti az összes karakter túlélését vagy halálát egyaránt. A Man of Medan a The Dark Pictures antológia első játéka, ami emberfeletti borzalmakat hoz a Dél-Csendes-óceán vidékére. Öt barát egy hétvégi búvárkodásra indul, hogy felkutassanak egy II. Világháború hajóroncsot. Ahogy telik a nap kitör a vihar és kiruccanásuk hamar baljós fordulatot vesz. Ki fogja túlélni? Ki fog meghalni? Minden rajtad áll. Képes vagy mindenkit megmenteni? Jellemzők: EGY HÁTBORZONGATÓAN ÚJ ÉLMÉNY: A Supermassive Games egy új, rémisztő narratív kalandra invitál, amiben legmélyebb félelmeiddel kell szembenézned. KÉPES VAGY MINDENKIT MEGMENTENI? Minden karakter túlélheti a történetet, de akár kivétel nélkül meg is halhat. Sorsukat döntéseid határozzák meg, a halál pedig minden sarkon ott leselkedik… MIT TENNÉL MEG A TÚLÉLÉSÉRT? Minden döntésed következményekkel jár, ami egyes karakterek túlélését vagy halálát is jelentheti. Képes leszel tiszta fejjel gondolkodni, miközben a túlélésért küzdesz? Milyen döntéseket fogsz hozni?

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO

Ace_Combat

01.


2019.06.30.
Sairento VR

Sairento VR: mintha csak a Mátrixot ötvözték volna a Kill Billel! Vizuálisan is magával ragadó, belülnézetes, küldetés-orientált, multiplayer, VR akciójáték, amelyben megállás nélkül kell lövöldözni és kaszabolni! Tulajdonságok: Singleplayer és multiplayer mód: Játsz egyedül vagy akár több játékossal együtt. Fegyverek: Nem csupán egy veszélyes Katana-val vagy felszerelve, de rengeteg féle fegyver is rendelkezésedre áll. Vágj keresztül ellenségeiden Katana-val, lődd szitává őket, vagy akár öld meg őket kunai-okkal és shuriken-ekkel. Végső esetben még a robbanófejes nyilakat is bevetheted. Akrobatika: Ugorj 5 métert a levegőben, csinálj triplaugrásokat, fuss falakon, csússz a földön és csinálj hátraszaltókat! Lassított idő: Küzdj meg ellenfeleiddel egy innovatív harci rendszerben, belassíthatod az időt és így elkerülhetsz akár golyókat is. Fejlesztés: Folyamatosan fejleszt a képességeidet és a fegyvereidet, ahogy tapasztolatot gyűjtesz a küldetéseid során. Őrületes ellenségek, gyönyörű környezet és felemelő zene: Küzdj meg mindenféle ellenséggel: mutálódott samurai-okkal, eltűnő ninjákkal, félelmetes robotokkal és hatalmas sumo birkózókkal, a jövőbeli Japánban. Harcolj egy templomban, egy száguldó vonat tetején és más egzotikus helyszíneken.

Microsoft - XBO

Perpetual Games- PS4

Ace_Combat

Cím

H-1141 Budapest, Öv utca 39-41 

Kapcsolat

Email: info@magnew.hu
Tel.: (+36 1) 422 1388     
Fax.: (+36 1) 422 1391    


 Ügyfélfogadás és Áruátvétel


Hétfő  
Kedd  
Szerda  
Csütörtök  
Péntek  
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00