free site templates
Mobirise

Nacon gamer kiegészítők

A Bigben Interactive által fejlesztett Nacon termékek kifejezetten gamereknek készülnek. Innovatív és előremutató design, magas minőség, versenyképes ár-érték arány jellemzi a Nacon termékeket. Kínálatunkban megtalálhatóak a Nacon kontrollerek, headsetek, egerek.

Kontrollerek

Headsetek

Egerek

Arcade Stick

 
Mobirise

Nacon Aszimmetrikus kontroller /Bigben (PS4)

PlayStation 4 Nacon vezeték nélküli kontroller fekete színben. Aszimmetrikus kialakítású, alternatív módja a PS4 irányításának. Soft touch borítással, amely lehetővé teszi a tökéletes fogást még hosszú játék során is. Főbb jellemzők: 2db vibrációs motor, közel 7 órás működési idő, közel 7 méter hatósugarú működési táv, touch pad, 3,5mm-es audio kimenet, az USB Bluetooth vevőkészülék lehetővé teszi a vezeték nélküli játékot és a csevegést a készüléken keresztül, töltő kábelt tartalmaz, PC kompatibilis (nincs tesztelve Sony által).

Mobirise

Nacon Revolution Pro kontroller 2 RIG Edition (PS4)

Hozd ki magadból a legjobbat a hihetetlenül pontos és rendkívül fejlett Revolution Pro Controller 2 Rig Edition limitált kontrollerrel! Szerezd meg az előnyt versenytársaiddal szemben, amely ötvözi az eSport funkciókat és irányítást, hogy könnyebben tudj alkalmazkodni a kompetitív játékstílusokhoz. Most személyreszabhatod az összes irányítási lehetőséget, hogy lenyűgöző pontossággal és precizitással küzdhess meg a legkeményebb ellenfelekkel. Főbb jellemzők: Dual testreszabható bot 46 fokos kilengéssel, 3 m-es C típusú USB fonott kábel, amely könnyen eltávolítható, Dual analóg ravaszok, Dual váll gombok, 4 vagy 8 irányú irányított pad a nagy a harci játékokhoz, PS/SHARE/OPTION gombok, 4x-es gyors billentyűk a kézi beállítások elvégzésére, LED lejátszó állapotjelző, Touch pad, 3.5 mm-es fejhalgató jack, testreszabható vibrációs motor, belső súlytartó hat további súlyokkal a testre szabott egyensúly és érzés érdekében (2x 10g, 2x 14g, 2x 17g), Tároló tasak, Innovatív szabadalmazott algoritmus.

Mobirise

Nacon Revolution Pro kontroller 2.0 - Fekete (PS4)

Szerezd meg az előnyt versenytársaiddal szemben a teljesen testreszabható PS4™ Revolution Pro kontrollerrel, amely ötvözi az eSport funkciókat és irányítást, hogy könnyebben tudj alkalmazkodni a kompetitív játékstílusokhoz. Most személyreszabhatod az összes irányítási lehetőséget, hogy lenyűgöző pontossággal és precizitással küzdhess meg a legkeményebb ellenfelekkel.

Mobirise

Nacon Revolution Pro kontroller Unlimited V3 (PS4)

Határtalan lehetőségek! Megérkezett a Bigben Nacon Revolution Pro kontroller következő generációja immár vezeték nélküli üzemmóddal is, természetesen hivatalos Sony liszensz birtokosaként! A már korábbról ismert teljes testreszabhatóság és az eSport-ra való tökéletes funkcionalitás mellett a legfontosabb jellemzők: vezeték nélküli, vagy vezetékes használat, 1300mAh beépített akkumulátor, Bluetooth receiver a tökéletes működés érdekében, audio chat támogatása mindkét üzemmódban mely a kontrollerrel szabályozható (!), 4 joystick fej (2 domború, 2 homorú), 3*2db tengely a stickhez a különböző dőlésszög érdekében, 3*2db súly (10,12,14g) mely önállóan cserélhető az élmény fokozásáért, LED-es töltés-kijelző és gombok! A kontroller tárolása is megoldott, mivel egy biztonságos tok is a csomag tartalma a 3m-es USB-C kábel mellett mely töltéshez is használható természetesen!

Mobirise

Nacon vezetékes kontroller  (PS4)

PlayStation 4 Nacon vezetékes kontroller fekete színben. Soft touch borítással, amely lehetővé teszi a tökéletes fogást még hosszú játék során is. Továbbá tartalmaz 2db vibrációs motort, led jelzőket, touch padot és 1.5mm-es fülhallgató bementet. PC kompatibilis (X-bement csak). A kábel hossza 3 méter.

Mobirise

Nacon Gaming Stereo Headset (PC)

Fejlett gaming-headsetek innovatív és izgalmas új családja a Nacon-tól. Előremutató dizájnnal és látványos hanghűséggel a Nacon gaming headsetek lehetővé teszik, hogy anélkül irányítsd a játék-hangtered, hogy szünetet kellene emiatt tartanod.

 
Mobirise

Nacon RIG 500 Pro HS Special Edition Headset (PS4)

Szerezd meg az előnyt versenytársaiddal szemben a teljesen testreszabható PS4™ Revolution Pro kontrollerrel, amely ötvözi az eSport funkciókat és irányítást, hogy könnyebben tudj alkalmazkodni a kompetitív játékstílusokhoz. Most személyreszabhatod az összes irányítási lehetőséget, hogy lenyűgöző pontossággal és precizitással küzdhess meg a legkeményebb ellenfelekkel.

 
Mobirise

Nacon Gaming egér
GM-105 (PC)

A Nacon GM105 optikai egér tökéletesen tervezett, hogy szorosan illeszkedjen a markodban, hogy a játékosoknak a valaha volt legkényelmesebb játékélményt nyújtsa, különösen a legtöbbet tesztelt csaták alatt. A gumírozott oldalú markolattal együtt a Nacon GM105 az egész játékmenet alatt biztosítja a tökéletes irányítást. Állítható felbontás: 800/1600/2000/2400 DPI, 6 programozható gomb, világító részek, 1,5 m kábel.

Mobirise

Nacon Gaming egér
GM-400L (PC)

A Nacon GM400L optikai egér tökéletesen tervezett, hogy szorosan illeszkedjen a markodban, hogy a játékosoknak a valaha volt legkényelmesebb játékélményt nyújtsa, különösen a legtöbbet tesztelt csaták alatt. A gumírozott oldalú markolattal együtt a Nacon GM400L az egész játékmenet alatt biztosítja a tökéletes irányítást. Állítható felbontás: 6000 DPI, 10 programozható gomb makró futtatási lehetőséggel, világító részek, 1,8 m kábel.

Mobirise

Nacon Daija Arcade stick (PS4)

A Nacon Daija Arcade Stick a minőségi játékélményt biztosítja a harcjátékokhoz melyet az eSport játékosainak közreműködésével fejlesztettek ki! Hivatalos Sony license! Főbb jellemzők: Professzionális minőségű alkatrészek a SANWA-tól, 2 féle "fej" a Joystickhoz, kinyitható az átalakításhoz és személyre szabáshoz, cserélhető előlap. LED állapotjelző (PS4 esetén), 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, USB kábel mely kb. 3m. Kompatibilis PC-hez is. Mérete: 45.6 x 32.4 x 16.8cm. Nettó súly: 3,580 g. Bruttó tömeg: 4,640 g. Garancia 2 év.

Address

H-1141 Budapest, Öv utca 39-41 

Contacts

Email: info@magnew.hu
Tel.: (+36 1) 422 1388     
Fax.: (+36 1) 422 1391    


 Ügyfélfogadás és Áruátvétel


Hétfő  
Kedd  
Szerda  
Csütörtök  
Péntek  
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00