responsive website templates
Mobirise
Mobirise

Carrera First: Disney Cars (2,4m) (LAND)

A legfiatalabb versenyzők a népszerű rajzfilmhőssel, Villám McQueen-nel és edzójével, Cruz Ramirez-el csiszolhatják versenyzői képességeiket. Típus: elemmel működő. Pályahossz: 2,4 m.

Mobirise

Carrera First: Disney Cars (2,9m) (LAND)

A legfiatalabb versenyzők Villám McQueen-el és ádáz ellenfelével, Jackson Storm-al mérhetik össze tudásukat. Típus: elemmel működő. Pályahossz: 2,4 m.

Mobirise

Carrera First: Disney Cars (3,5m) (LAND)

A legfiatalabb versenyzők a népszerű rajzfilmhőssel, Villám McQueen-nel és edzójével, Cruz Ramirez-el csiszolhatják versenyzői képességeiket. Típus: elemmel működő. Pályahossz: 3,5 m.

Mobirise

Carrera First: Mickey Roadstar Racer (2,4m) (LAND)

A legfiatalabb versenyzők a népszerű rajzfilmhőssel, Mickey egérrel és régi barátjával, Minnie-vel állhatnak a rajtrácsra. Típus: elemmel működő. Pályahossz: 2,4 m.

Mobirise

Carrera Go Plus - Pit Stop (LAND)

Amikor az új Carrera GO!!! Plus „Pit Stop” készletben két világbajnok lép a startvonalra, garantált a világszínvonalú szórakozás. A 6,8 méteres Carrera autóversenypálya a hajmeresztő hurkokkal, a tövig nyomott vezérlővel végigszáguldható egyenes szakaszokkal és az izgalmas ugratókkal még Lewis Hamilton és Sebastian Vettel számára is tartogat néhány meglepetést. A német Sebastian Vettel a Ferrari SF16-H volánja mögött ül, amelyet elsősorban az orr-része különböztet meg az előző modelltől. Lewis Hamilton pedig egy olyan Mercedes F1 W07 Hybridet vezet, amelyben egyszer már világbajnok lett. Emellett a Pit-Stop játék olyan feladatokat is tartogat, mint a kerékcsere, a motorjavítás és a tankolás, a GO!!! Plus toldósíneken keresztül csatlakoztatható kiegészítő alkalmazásban pedig vidám játékok teszik még izgalmasabbá a versenyt az ifjú titánok számára.

Mobirise

Carrera Go!!! Disney Cars - Radiator Springs (5,3m) (LAND)

A népszerű Disney-Pixar Verdák sorozat harmadik filmjének hatalmas sikere után új készletekkel ünnepeljük a mesés kalandokat a Carrera GO!!! versenypályán. A „Disney-Pixar Cars - Radiator Springs” készletben a mozihős Villám McQueen kék lakkozással, „Hihetetlen Villám McQueen” néven mutatkozik be, és Cruz Ramirezzel, aki új szponzora, a Dinoco olajvállalat sárga fényezésével „Dinoco Cruz” néven száll pályára, új kalandokra indulnak. Az 5,3 méteres Carrera versenypályán, amelyen hurok és ugrató is található, számtalan versenykaland élhető át. Pályahossz: 5,3 m.

Mobirise

Carrera Go!!! DTM Competition (6,2m) (LAND)

A Carrera GO!!! „DTM Competition” készletben a DTM legjobb autói és koncentrált izgalmak várják a kategória rajongóit. A 6,2 méteres, hurkot és ugratót is tartalmazó Carrera versenypályán teljes koncentrációra van szükség, amikor Gary Paffett a Mercedes AMG C63 DTM volánja mögött szembeszáll a svéd-brit Tom Blomqvisttal, aki a BMW M4 DTM-et vezeti. A DTM-bajnokok hajmeresztően izgalmas párharca minden gyerekszobában garantálja a feledhetetlen izgalmakat és szórakozást. Csak az szolgálhat rá a Carrera bajnoki címére, akinek nem remeg meg a keze verseny közben, és végig bírja a szédületes tempót. Pályahossz: 6,2 m.